5. Konferencija o golf turizmu

14. 10. — Zaprešić

8.30

Novi Dvori: Vršilnica i Golf centar

Sudionici konferencije govorit će o razvoju golf turizma i njegovim pozitivnim učincima, imat ćemo priliku upoznati uspješna iskustva austrijskog golf turizma, a konferencija donosi i rezultate 1. Istraživanja javnog mišljenja o golf turizmu u Hrvatskoj.
U okviru 5. Konferencije o golfu, na panelu o razvoju golf turizma govoriti će – Robert Pende, pomoćnik ministra turizma, Sanja Šaban, pomoćnica ministra za graditeljstvo i prostorno uređenje, Tomislav Boban, državni tajnik Ministarstva državne imovine, Željko Uhlir, Državni tajnik Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Željko Turk, gradonačelnik Zaprešića, te Antun Mikec, GC Riverside Zagreb, GC Biograd, vlasnik.
Panelom će moderirati Dražen Slamar, D.S. Golf.

Na drugoj panel raspravi o pozitivnom utjecaju golfa na razvoj turizma govorit će – Bruno Walter, Pratto, svjetski poznati konzultant koji je i direktor ITB Advisory Berlin, Sonja Jelača, tajnica Hrvatskog golf savez, Sanjin Šolić, predsjednik uprave Jadranka d.d., Bruno Sinković, Evmareia, investitor, te Siniša Horak, Instiut za turizam. Panelom će moderirati Ivana Kolar, Julius Rose.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Središnjeg državnog ureda za sport, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog olimpijskog odbora, Udruge gradova i Grada Zaprešića.

Partner konferencije je Turistička zajednica Zagrebačke županije.

Za više informacija o ovoj i prošlim konferencijama te prijavu na 5. Konferenciju o golf turizmu posjetite www.golftourismcroatia.com

5. KONFERENCIJA GOLF TURIZMA- PROGRAM

Informacije

TZG Zaprešića
Trg žrtava fašizma 9
10290 Zaprešić,
Tel. +385 1 3310 309, +385 1 3311 611
info@tz-zapresic.hr, www.tz-zapresic.hr/
POU Zaprešić
Tel. +385 1 3310 116
www.pouz.hr