Jaska Wine Fest

08. 10. 2020.

Nova vinska manifestacija održavat će se u jaskanskim ugostiteljskim objektima, od 8. do 10. listopada 2020. godine.
Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom posebno posvećen vinu i vinarima. Mjesec je to i održavanja tradicionalne manifestacije „Dani Vina“, a koja se ove godine, zbog epidemiološke situacije, nažalost neće održati. No, Turistička zajednica grada Jastrebarskog, u suradnji i na incijativu vlasnika ugostiteljskih objekata, jaskanskih vinara i Gradom Jastrebarsko osmislili su novu trodnevnu vinsku manifestaciju u kojoj će svi, a posebno vinoljupci imati priliku uživati.
Tako ćete, od četvrtka, 8. listopada do subote 10. listopada u vremenu od 18 sati, pa sve do ponoći, upravo u svom omiljenom kafiću i uz dobru glazbenu podlogu, imati prilike družiti te puno naučiti od jaskanskih vinskih majstora čija su vina često nagrađivana, a uz to i kušati, kupiti te uživati u okusima vinskih delicija s jaskanskih bregova.

Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji pozivaju se na pridržavanje epidemioloških mjera.

Ugostiteljski objekti koji su podržali manifestaciju: Marittimo, Chuca, Ban, Mazana, Cafe Cafe, Kalimero, TV Bar, Cash, Krešimir, Haustor, Croattina, Mirjana, Baza, Bin, Kino, Artemida, Grand Cafe i Garden, K Lojzeku, Mc Grizzly, Holyfood.
Vinari koji su podržali manifestaciju: Baltorinić, J.Braje, R.Braje, Budinšćak, Gregorić, T. Ivančić, K. Ivančić, Jagunić, RJ winery, Kolarić, Korak, Kurtalj, T. Mesic, Nežić, Pavlečić, Šember, Šoškić, Tomac, Tomac & Bajda, Tomićak, Zaher.

Novosti

25. 06. 2021.

Photo Zagreb County

Krenuo je izbor najljepših fotografija s područja Zagrebačke županije fotografskog natječaja “Photo Zagreb County”. Fotografije s najvećim brojem prikupljenih lajkova na društvenim mrežama dobivaju nagrade. Autorica današnjih fotografija je Vesna Poduška Farkaš.

Čitaj dalje →

17. 06. 2021.

Destinacijskom kampanjom „Blizu grada, blizu srca“ nastavlja se suradnja TZ grada Zagreba i TZ Zagrebačke županije

Destinacijskom kampanjom „Blizu grada, blizu srca“ nastavlja se suradnja TZ grada Zagreba i TZ Zagrebačke županije

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije i ove godine partnerski surađuju u promociji Zagreba i njegove okolice kroz jedinstvenu destinacijsku kampanju – „Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb“. Cjelokupna ponuda objedinjena je na web stranicama www.aroundzagreb.hr , a informacije su, za sada, dostupne na hrvatskom, engleskom, njemačkom i slovenskom jeziku. Ovogodišnje […]

Čitaj dalje →

15. 06. 2021.

Istraži i doživi zagrebački kraj kroz vođene tematske ture – pronađi svoju KulTuramu

Istraži i doživi zagrebački kraj kroz vođene tematske ture – pronađi svoju KulTuramu

Upoznaj nas. Doživi nas. Istraži nas. Zaljubi se. Mi smo KulTurama. Sedam udruženih turističkih zajednica na projektu kulturnog turizma s područja Zagrebačke županije predstavilo je novi projekt „KulTurama – pronađi svoju priču u zagrebačkom kraju“. Radi se o turističkim zajednicama Grada Velike Gorice, Grada Zaprešića, Grada Vrbovca, Grada Dugog Sela, Općine Krašić, Općine Pisarovina te […]

Čitaj dalje →

10. 06. 2021.

Donesena tri pravilnika koja će rasteretiti turistički sustav za više od 118 milijuna kuna

Donesena tri pravilnika koja će rasteretiti turistički sustav za više od 118 milijuna kuna

Ministarstvo turizma i sporta donijelo je tri pravilnika koja imaju za cilj rasterećenje turističkog sustava, odnosno ublažavanje negativnih posljedica koje je na turistički sustav imala pandemija COVID-19. Pravilnici su objavljeni u Narodnim novinama te su stupili na snagu s današnjim danom. To su Pravilnik o oslobađanju od plaćanja turističke pristojbe u 2021. godini (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_06_64_1224.html), Pravilnik […]

Čitaj dalje →

Skip to content