Zanimljivosti

Zanimljivosti

Ove stranice su zamišljene kao pomoć svim posjetiteljima koji imaju malo više vremena ili poseban interes za planiranje svog odmora ili izleta u okolicu Zagreba.

Na njima će se pronaći za svakoga ponešto, itinereri po turističkim mjestima županije zamišljeni tako da Vam pomognu u upoznavanju i planiranju posjeta ili izleta u županiju, no istovremeno i priče o starim obrtima i zanatima, folkloru, tradiciji Zagrebačke županije ispričanoj kroz priče i crtice iz povijesti ili pak stručne ali popularno napisane edukativne tekstove.

Biti će tu tijekom vremena i poneka priča o specifičnosti enološke i gastronomske ponude županije, priče o prirodnim ljepotama okolice Zagreba i druge interesante pojedinosti iz raznolike ponude ove županije, sve popračeno s puno fotografija kako bismo doprinjeli cjelovitosti svake ispričane priče.

Želja nam je na ovim stranicama pokazati Vam zašto, kako i kada posjetiti Zagrebačku županiju , te dati razlog da se u njoj duže zadržite i da se u nju češće vraćate.

Naravno, Vaša razmišljanja, prijedlozi i iskustva o kojima ćete nam nadamo se pisati, bit će korisna povratna informacija za buduće teme ovih stranica kako bi one živjele i bile uređene za Vas.

Ugodan Vam boravak na našim stranicama i u županiji.

Turistička zajednica Zagrebačke županije